Empat sense gols entre Olímpic ‘B’ i Intangco que deixa oberta l’eliminatòria

La Murta es va vestir de gala dissabte passat per a donar alé als xics del filial. L’ocasió ho mereixia, ja que es va viure ni més ni menys que una anada de play-off entre dos conjunts d’alt nivell.

El partit va començar amb el tanteig típic entre dos equips que no es coneixen, entrant en calor ràpidament amb accions que no es van resoldre de manera satisfactòria per als locals, tal vegada per falta de fe. A partir d’aquests primers minuts, la trobada es va convertir en un combat en el centre del camp, on els migcampistes de tots dos equips es barallaven per guanyar les segones jugades, i a partir d’aquí, contactar amb la gent d’atac.

El Intangco va apostar per un sistema de joc ofensiu, per  tractar de marcar un gol fora de casa ràpidament, i aconseguir que li entraren les presses  als de Cucart. Per a això, van canalitzar tot el seu joc pel sector esquerre, on van comptar amb una actuació estel·lar del seu jugador número 11, el nom del qual no volem acordar-nos. Mentrestant, els locals se sentien còmodes defensant en tres quarts de camp, amb les línies molt juntes, i amb les ajudes constants dels interiors. Amb aquesta tònica, va acabar un primer acte que va deixar a tots amb ganes de més.

Després del pas pels vestuaris, es van agitar totes dues banquetes, produint-se canvis que van imprimir encara més ritme. En aquest punt, i aprofitant els contraatacs, l’Intangco es va plantar diverses vegades en la porteria d’Aranya, que al costat d’una actuació brillant dels defenses, va aconseguir desbaratar tota acció de perill. Els socarrats ho van intentar també, però tímidament fruit del cansament acumulat durant els 90 minuts.

Al final, el marcador no es va moure, i tots dos equips se’n van anar a casa amb la sensació d’haver-lo deixat tot, però amb el pensament que deixen viu al seu rival. Elx dictarà sentència aquest dissabte.