Prematur derbi de la ciutat a la 1a regional Valenta

Aquest diumenge a les 12:00h tindrà lloc en la Murta el primer derbi de la temporada entre el Ciutat de Xàtiva i el Racing Xàtiva. Un derbi matiner, ja que només portem dues jornades, però que s’afronta amb la mateixa passió, ambició i il·lusió.

Les xiques del Racing arriben al partit una mica millor que les seues rivals, ja que van aconseguir un empat en la seua primera trobada de lliga, mentre que el Ciutat va perdre per la mínima ni més ni menys que contra el València C.F. “D”. Per ganes no serà, ja que des de les dues plantilles afirmen que “Sempre és especial jugar contra les nostres veïnes de Xàtiva”.

L’últim precedent és favorable per a les blanc-i-verdes, que van guanyar per 1-2 en un partit molt igualat. Aquestes, finalment van aconseguir l’anhelat ascens a primera regional, practicant un futbol molt vistós, i portant per bandera la unió de l’equip. D’altra banda, les de Sergio Benavent i Tomy són un conjunt més jove, però amb futbolistes que assumeixen responsabilitats i que demostren una gran maduresa malgrat la seua edat. 

Serà un partit apassionant, on el major vencedor serà sens dubte el futbol, que d’una vegada per sempre va incloent en aquest món a les jugadores que tant han barallat per a tindre els mateixos drets i oportunitats que la resta.