Des de la formació taronja destaquen que per a desplaçar-se des de diverses poblacions del centre de la comarca fins a Xàtiva només hi ha un autobús diari

Ciutadans ha demanat en Les Corts, a través d’una Proposició No de Llei, que es millore la connexió de transport públic entre Llanera de Ranes, Torrella, Cerdà, La Granja de la Costera, Vallés, Rotglà i Corbera i La Llosa de Ranes amb Xàtiva, segons ha explicat la diputada portaveu d’Infraestructures, Mamen Peris.

Peris també ha argumentat, que aquests municipis de La Costera són molt xicotets i per tal de fer diverses gestions com anar al metge, a fer accions administratives i fins i tot als centres educatius han d’anar a la capital de la comarca.

Des de la formació taronja destaquen que per a desplaçar-se des d’estes poblacions només hi ha un autobús que ix a les 9.00 del matí cap a Xàtiva i torna de la capital a les 12.00 del migdia sense cap altra alternativa de transport públic. Per la qual cosa Ciutadans sol·licita que Les Corts insten a la Generalitat a millorar la freqüència de la connexió, i així ho declara la seua portaveu.