L’accident va ocórrer a les deu i quart de la nit del diumenge, en el quilòmetre 395 de la A-7 en sentit cap a Alacant.

Cinc persones han mort i quatre més han patit ferides a conseqüència d’un accident de trànsit ocorregut la nit del diumenge en l’autovia A-7 a l’altura de Rotglà i Corberà. En l’accident de trànsit es van veure implicats fins a quatre vehicles.

Els morts són tres joves de 18, 20 i 21 anys, naturals de les localitats d’Oropesa, València i Puçol i estudiants de la Universitat d’Alcoi, i dos adults de 89 i 87 anys, residents en la localitat de la Llosa de Ranes.

Segons informen diverses fonts, el conductor d’un dels vehicles, un ancià de vuitanta-set anys, que anava en sentit contrari, va col·lisionar frontalment amb l’automòbil en el qual viatjaven els quatre estudiants, desplaçant el vehicle cap al carril esquerre on posteriorment va ser envestit per un altre dels cotxes involucrats en l’accident.

Les primeres investigacions de la Guàrdia Civil indiquen que l’ancià de vuitanta-set anys va circular durant cinc minuts en sentit contrari després de confondre’s quan va accedir a la A-7 en Canals.

Els morts són dues dones de 18 i 89 anys, i tres homes de 20, 21 i 87 anys. Hi ha a més, quatre ferits: una dona de setanta-set anys, evacuada a l’Hospital General de València; una dona de seixanta-sis anys i un home de 65 que van ser traslladats a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva; i un jove de divuit anys amb una ferida al cap.

L’accident va ocórrer a les deu i quart de la nit del diumenge, en el quilòmetre 395 de la A-7 en sentit cap a Alacant. La gravetat del sinistre va obligar a tallar la circulació en aqueixa direcció i a desviar el trànsit.