Victòries dels equips infantils masculins i gran campanya de l’infantil femení groc

Diumenge passat va tindre lloc el primer entrenament per a conformar la Selecció de la Comunitat Valenciana Cadet masculina que disputarà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques CESSA que es jugarà a Valladolid del 30 de juny al 3 de juliol. 

Els tècnics de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana han seleccionat per als primers entrenaments a cinc jugadors del Xàtiva Dental Carralero i a l’entrenador xativí Borja Reyes Giménez.

Els convocats són Héctor Sala Seguí, Ausias Marchirant Ibáñez, Nicolas Pla Ferreres, Josep Ribera Revert i Nicolas Herencia Vila.

En la categoria Iniciació al Rendiment infantil femení zonal, s’han disputat la volta dels encreuaments de la fase d’ascens a la preferent. El conjunt de Rafa Mora i Maia Tomas han fet una grandíssima temporada, en la qual han quedat segones de grup durant la lliga regular i van quedar amb opcions clares de classificació a la fase d’ascens a la categoria preferent. L’eliminatòria no va anar bé quant a resultats, sí que destaquem quant a experiència i esforç l’haver lluitat contra equips superiors. 

El Dental Carralero no va poder amb l’Altea i van cedir en la volta per 3-0 (25-18/25-16/25-12), un conjunt alacantí superior a les de Xàtiva, amb bastants jugadores de segon any, però en el qual destaquem la capacitat de lluita del conjunt xativí.

Fins a tres equips de Xàtiva, el cadet femení Xàtiva voleibol 2, i els infantils femenins Dental Carralero Rojo i Dental Carralero Groc van aconseguir la classificació per als grups d’ascens a la preferent. Una categoria preferent en la qual el club de Xàtiva ja compta amb dos equips femenins, un cadet i un altre infantil.

Victòries dels equips infantils masculins. El Dental Carralero Xàtiva 1 va guanyar a Ontinyent divendres passat per 0-3 (23-25/20-25/22-25) en un partit molt disputat.

El Xàtiva Dental Carralero 2 guanyava al VAO Ontinyent per 3 – 0 (25-8/25-15/25-8) en partit que van dominar els de Xativa de principi a fi. Els pupils de Rubén Martínez van jugar un bon partit.

El tercer partit disputat va ser molt emocionant el Dental Carralero Xàtiva 1 es desplaçava a Gandia i cedien per 3 – 0 (27-25/25-14/25-11), un partit molt lluitat dels de Borja Reyes i Ismael Gonzalez.

Es va disputar divendres passat la jornada final de l’Escola FEFC Dominiques CV Xàtiva amb prop de 70 jugadors i jugadores de les categories aleví, benjamí i prebenjamin, que conformen una de les pedreres de més història del voleibol de Xàtiva. Es van donar cita en el pavelló Municipal de Voleibol. La seua directora Pilar Larriba, el coordinador Daniel Martínez i els entrenadors Rubén Tomas i Sara Ferrandiz, han fet un treball digne d’elogiar, en una temporada tan complicada amb les restes de la pandèmia, lluitant per mantindre la pedrera xativina de voleibol en el col·legi, que tantes alegries ha donat a l’esport local.