Les ofertes presentades es troben ara en Mesa de Contractació per valorar la documentació mitjançant els criteris establerts

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb la licitació de  projectes importants per a la ciutat com ara la reforma del col·legi Attilio Bruschetti i la construcció del nou Centre de Dia Comarcal, havent finalitzat ja el termini per a la presentació d’ofertes per a la seua redacció.

Pel que fa al Centre de Dia Comarcal, el qual es troba emmarcat dins del Pla Convivint de la Generalitat Valenciana i associat al Pla de Recuperació Transformació i Resiliència; s’han presentat al concurs un total de cinc estudis d’arquitectura procedents de Xàtiva, Alberic, Gandia i  València. Es tracta de la licitació dels serveis dels treballs de consultoria i assistència tècnica per a la redacció de projectes d’obres i instal·lacions per a la construcció del Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional, amb un pressupost de 128.319 euros.

D’altra banda, un total de quatre estudis d’arquitectura d’Elda, Nàquera, València i Alberic opten a la redacció del projecte bàsic i d’execució de l’obra, coordinació de Seguretat i Salut, direcció dels projectes d’instal·lacions, programació, estudis i certificats d’eficiència energètica, seguiment del control de qualitat i estudi geotècnic per a la reforma del CEIP Attilio Bruscheti. Aquesta actuació, emmarcada en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, compta amb un pressupost de 57.396 euros.

En el cas del Centre de Dia, està prevista la propera setmana l’obertura dels sobres amb la documentació administrativa i la relativa als criteris de valoració dependents d’un judici de valor; mentre que pel que respecta a la reforma de l’Attilio Bruschetti s’ha traslladat ja al tècnic municipal la documentació per procedir a la valoració, i posteriorment s’obriran en Mesa de Contractació els criteris de valoració automàtica.