El tècnic Javier Alcázar també acudeix a la cita com a part del cos tècnic de la Selecció Valenciana

La passada setmana es va disputar a Huelva una nova edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar i Inclusiu en el qual van prendre part cinc esportistes del Club Bàdminton Xàtiva i el seu tècnic, Javier Alcázar, en el seu cas com a part del staff tècnic de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana.

El palau d’esports Carolina Marín va ser l’escenari on els esportistes de les diferents seleccions autonòmiques van lluitar per estar en els llocs més alts al final del campionat. Les seleccions valencianes de les categories Sub-15 i Sub-17 van realitzar un bon paper al llarg de tota la competició i van aconseguir ambdues una meritòria 5a plaça en acabar del torneig. Els esportistes xativins van disputar diversos partits en tots els encreuaments que es van realitzar al llarg de la competició amb bons resultats, tant en la Sub-15 on va competir Andrea Orquín com en la Sub-17 on van participar David Polop, Maria Sanz i Vicent Molina.

En la jornada del divendres a la vesprada es va desenvolupar la competició inclusiva on les seleccions s’enfrontaven en duels a tres partits on havien de competir tots els integrants de les seleccions Sub-15 i Sub-17 al costat de la representant valenciana en aquesta categoria, la jugadora del CB Xàtiva Selenia Pla Mompó. La selecció valenciana va aconseguir el quart lloc al final de la competició.

Els esportistes xativins van tornar amb moltes ganes de continuar treballant per a millorar i poder ser presents en el pròxim Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques representant a la Comunitat Valenciana i intentar millorar al costat dels seus companys aquesta cinquena posició aconseguida en la seua primera participació amb la selecció.

Agenda esportiva

El pròxim cap de setmana l’esportista Selenia Pla Mompó es desplaça fins a la localitat andalusa de Jaén on del 9 al 10 d’octubre participarà en una nova prova del Circuit nacional de parabàdminton, al costat d’ella l’acompanyara M. José Mompó per a exercir les labors de tècnic i a més participar en l’apartat inclusiu on Selenia disputarà la prova de dobles juntament amb M. José.