Ricard Soriano va ser sèptim al campionat autonòmic de llarga distància de la Comunitat Valenciana

El dissabte 20 d’abril el Club Natació Xàtiva va participar en la cinquena jornada de la lliga Benjamín. La competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta d’Oliva. En la mateixa van participar 137 nadadors pertanyents a 11 clubs de la FNCV.

En aquesta competició els benjamins de primer any (2014) van nadar les proves de 200 m. lliures i 100 m. esquena. Els benjamins de segon any (2013) ho van fer en 400 m. lliures i 200 m. braça.

Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria benjamí 2014: Lara Martí, Axel Arteche i Julen Belda

Categoría benjamí 2013: Ian Chust i Ares Andreu

Quant als resultats, els nadadors de Xàtiva van registrar per primera vegada els seus temps en aquestes proves. En relació amb les classificacions:

Lara Martí va ser tercera en els 200 m. lliures amb un crono de 3´04”32; en la prova de 100 m. esquena va aconseguir la tercera posició amb registre de 1´39”28.

Ian Chuts va ser primer en els 400 m. lliures amb un temps de 5´48”22. També va ser primer en els 200 m. braça amb un registre de 3´23”63.

Campionat autonòmic màster de llarga distància CV

Els dies 20 i 21 d’abril es va celebrar el Cto. Autonòmic Màster de Llarga Distància de la Comunitat Valenciana.

La competició es va celebrar en la Piscina Municipal d’Elx. En la mateixa van prendre part 221 nadadors pertanyents a 28 clubs de la FNCV.

Pel Club Natació Xàtiva va participar Ricard Soriano (+50) que va competir en la prova de 3000 m. lliure quedant en la setena posició amb un temps de 48´10”28.