Cèlia és fallera de la comissió d’Abú Masaifa i des de fa sis anys forma part de la Junta Local Fallera

L’assemblea de presidents i presidentes de les Falles de Xàtiva, reunida ahir de vesprada al Museu Faller, va escollir a Cèlia Gorrita i Albiñana com a presidenta de la Junta Local Fallera de Xàtiva per als dos pròxims exercicis. En l’Assemblea van estar presents l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la regidora de Falles, Maria Beltrán.

Cèlia és fallera de la comissió d’Abú Masaifa i des de fa sis anys forma part de la Junta Local Fallera, on ha exercit de secretària. És la primera dona que presidirà la Junta Local Fallera al llarg de la seua història.

Davant l’absència de candidatures una vegada finalitzat el termini de presentació d’aquestes, es va decidir ampliar aquest termini uns dies més, iniciant-se una ronda de contactes de l’alcalde amb els presidents de les comissions per tal de trobar possibles candidats. Finalment, va ser Cèlia Gorrita qui, després d’entrevistar-se amb Roger Cerdà va acceptar sotmetre la seua investidura als vots dels presidents, els quals van aprovar ahir la seua designació, amb setze vots a favor, un en contra, i dos vots nuls.