Els alcudians aconsegueixen salvar un punt tot i estar dues vegades per davall al marcador

L’esperat derbi entre el CD L’Alcúdia de Crespins i la UD Canals no va defraudar. Tots dos conjunts es van entregar al màxim i això va permetre veure un gran partit al Nou José Gramage. Els visitants es van avançar per dues vegades, però la insistència dels alcudians els va permetre igualar el marcador per a acabar sumant un punt gràcies al 2-2 final.

El partit va començar amb prou igualtat, però la UD Canals va anar agafant el domini amb un plantejament tàctic prou ambiciós i demostrant la major experiència dels seus futbolistes. Fruit d’això, Francesc va avançar al conjunt roget al minut 17 després d’una assistència de Gironés. La reacció local no es va fer esperar i al minut 25 Omar aconseguia el gol de l’empat per a l’Alcúdia. El partit va seguir amb un ritme frenètic, però sense més gols, fins al descans.

Al segon temps, la tensió pròpia d’un derbi d’aquestes característiques va anar creixent i la UD Canals va ser qui va eixir pitjor parada amb l’expulsió de Francesc per roja directa. Amb un jugador menys, els de Gaby, lluny d’endarrerir línies, van avançar les mateixes a la recerca del gol i van obtenir recompensa al minut 70 amb l’1-2 obra d’Edu López. Novament, els locals van reaccionar i van aconseguir l’empat poc després per mediació de Saül. A partir d’ací, el partit es va trencar i els dos conjunts van tindre ocasions per emportar-se un partit que finalment va acabar amb repartiment de punts.