El Vé Congrés del sindicat dóna un suport unànim a la gestió de Manuela Pascual

CCOO Comarques Centrals va realitzar el seu Vé Congrés el darrer 28 d’abril a la ciutat d’Alcoi, concretament al centre IVAM – CADA. 80 delegats i delegades es van donar cita per a debatre i valorar la gestió de Manuela Pascual i la Comissió Executiva al front del sindicat aquests darrers anys. L’Informe General de la direcció eixint, presentat per Manuela Pascual, va ser aprovat per unanimitat, el que demostra el total recolzament a direcció del sindicat a les Comarques Centrals. 

El Congrés va escollir a Raül Alcocel com a nou secretari general, junt a una nova Comissió Executiva renovada quasi en la seua totalitat, per una amplia majoria. La nova Comissió Executiva estarà formada per Raül Alcocel, Paco Luque, Julia Pérez, María José Llopis, María Ángeles Colmenero, Jennifer Cabrera, Germán Antonio González, Salvador Carbonell i Susana Gomar.  

Raül Alcocel va destacar en el seu discurs com a nou secretari general el bon treball realitzat els anys anteriors, la importància que tenen els delegats i les delegades de Comissions Obreres per al sindicat, i la necessitat de continuar renovant el sindicat i fer-lo mes permeable als canvis. 

Aquest Congrés ha suposat el final de la direcció de Manuela Pascual com a secretària general, una direcció que ha durat 12 anys, i que venia de dirigir el sector del tèxtil a les nostres comarques. 

Al Congrés va assistir una amplia representació de les nostres comarques, amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els regidors de Compromís i Guanyar d’Alcoi, Marius Ivorra i Pablo Gonzàlez, la regidora de participació d’Alcoi, Tere Sanjuan, el regidor de promoció econòmica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, el President de COEVAL, Javier Cabedo, el President d’ATEVAL, José Serna, i el President de Ponts d’Igualtat, Aitor Pla.