Podeu visitar-los i descobrir totes les novetats en carrer Reina, núm. 50 de Xàtiva

Noves il·lusions, nous reptes i també nous compromisos amb els seus pacients. Carralero Clínica Dental Avançada acaba d’iniciar una apassionant marxa en unes instal·lacions recentment estrenades més espaioses, més modernes, més ben equipades i més còmodes per a aquells que dia a dia confien en ells.

En un afany constant per oferir el millor servei, no sols han augmentat l’espai destinat a l’atenció dels pacients, també el desig i els esforços perquè se senten còmodes, confiats i puguen rebre els tractaments més innovadors en un entorn càlid i segur.

Les noves instal·lacions de Carralero Clínica Dental Avançada s’han dissenyat amb manyaga fins a l’últim detall. Compta amb 10 boxs amplis, còmodes tant per a pacients com per a professionals i perfectament equipats. La gran diferència és que alguns d’ells estan destinats únicament a la realització de tractaments específics: estètica dental, periodòncia o implantologia.

Per descomptat, continuen comptant amb la tecnologia més avançada i oferint els tractaments més innovadors en tots els camps de l’odontologia. A més, les recentment estrenades instal·lacions els han permés ampliar els equips amb l’adquisició, per exemple, d’un nou escàner Itere de Invisalign. Amb ell, poden fer simulacions perquè el pacient veja en el moment com quedarà el seu somriure després del tractament.

A més, la clínica compta amb un nou sistema de ventilació que filtra l’aire abans que entre en les instal·lacions. En elles, la sala d’espera ha guanyat espai, lluminositat i estil respecte a la que disposaven fins ara. Han creat un lloc d’ambient còmode i relaxant, dividit en dues àrees, perquè els moments previs a la consulta, encara que siguen molt breus, siguen agradables.

També els més menuts tenen una sala d’espera i una consulta pròpies. Sens dubte, són pacients molt especials i volen que se senten tan bé que visquen la visita al dentista com una cosa natural i fins i tot divertit. De fet, ací els espera el Club Secret Carralero i una infinitat de sorpreses que els encantaran.

Aquestes són les grans novetats de la nova clínica, i a més continuaran pensant en el futur. Per això, les següents iniciatives tenen molt a veure no sols amb els pacients, també amb una cosa tan important com la cura del medi ambient.

Podeu visitar-los i descobrir totes les novetats en carrer Reina, núm. 50 de Xàtiva (a tan sols uns metres de la seua anterior ubicació).

En l’aspecte assistencial, les noves instal·lacions els permeten oferir una atenció més completa i avançada als seus pacients.

No sols compten amb grans espais i moderns equips sinó a més amb un magnífic equip de professionals disposats donar el millor de si mateixos. I això és, precisament, el que no ha canviat.
Continuen treballant per cuidar la salut dels seus pacients i millorar el seu somriure amb els més moderns tractaments d’odontologia general, d’ortodòncia, d’estètica dental o d’implantologia. I ho fan gràcies a professionals compromesos amb el seu treball i amb un afany d’aprenentatge i de superació continus.

Gràcies a aqueix esforç, Carralero Clínica Dental Avançada ha sigut pionera en tractaments com els implants sense metall i ha aconseguit reconeixements tan importants com el certificat Platinum Elit de Invisalign. Ara, amb noves i més modernes instal·lacions i l’entusiasme d’un equip professional extraordinari, continuaran progressant en aqueix camí amb renovats ànims.