Aquest moviment de mercat és el primer de Rune Hoem al capdavant del club

El passat dimarts l’assemblea de socis del CD Olímpic va elegir el projecte de Rune Hoem per estar al capdavant de la gestió de l’entitat xativina. La maquinària del conjunt de la capital de la Costera va entrar en funcionament de forma ràpida i en la vesprada d’ahir el club anunciava la renovació d’una de les seues peces clau, el setabense Carles Vidal.

El central xativí va tornar a la Murta la temporada passada sent un dels homes amb més minuts jugats. Carles va formar part de l’equip juvenil de CD Olímpic i va arribar a debutar al primer equip en la seua etapa de formació. Ara amb 29 anys suma gran experiència al món del futbol. Ha passat per equips com Benigànim, Castellonense, L’Olleria o Alberic entre altres.

És un jugador que destaca pel seu lideratge, un potent joc aeri, bona eixida de baló i seguretat defensiva, entre moltes altres virtuts.

El club mitjançant el seu representat Rune Hoem, ha manifestat que “Carles és un jugador molt important per al projecte, ha demostrat ser un jugador compromés i que es deixa la pell pel nostre escut”.

Comença una nova etapa al CD Olímpic amb la renovació d’un home de la casa i el club continua treballant a marxes forçades.