El dissabte 12 de febrer va tindre lloc el “Trofeu de Promoció”, organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana s’ha disputat el “Trofeu de Promoció” de karate, on el Club de Karate de Canals ha aconseguit diverses medalles, i a més el Club de Bàsquet La Foguera ha obtingut una nova victòria.

El dissabte 12 de febrer va tindre lloc el “Trofeu de Promoció”, organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana, i del que diversos alumnes del Club de Karate de Canals van guanyar medalles. En la categoria “menuts”, Carles Franco va obtenir la medalla de bronze i Iker Grimaltos la de plata; en Kumite “Alevín”, Juanma Araque va quedar en tercera posició i Marc Juan va obtenir la medalla de bronze en les categories de Kata “Cadet” i Kumite “Open”.

Per la seua banda, la karateka canalina, Helena Alegre, membre també del Club de Karate local, va pujar al pòdium per a rebre la medalla de bronze en la categoria Kumite, menor de 68 kg, del Campionat Autonòmic Universitari celebrat a Elx.

A més a més, l’equip infantil, del Club de Bàsquet La Foguera, “El Menjador”, va aconseguir una important victòria imposant-se 43 a 29 contra l’EMBA.