El CD ACDC desaprofita un avantatge de 2-0 davant l’Aldaia

Els dos partits dels equips de la nostra comarca en Regional Preferent disputats el darrer cap de setmana van acabar amb empat al marcador.

D’una banda, la UD Canals va traure un punt de la seua visita al camp de la UD Alginet. Els locals es van avançar al cap d’11 minuts amb un gol de Wilson, però els canalins empataren al minut 42 gràcies a una gran rematada de cap de Juanpe.

Per part seua, el CD L’Alcúdia de Crespins va desaprofitar un avantatge de 2-0 en el seu partit contra la UD Aldaia CF. Els de Marc Morillo es van avançar en el tram final de la primera meitat amb gols de Moha i Josep. Però, en el segon temps, quan tot semblava encarrilat, els visitants van reduir distàncies amb una diana de Borja Montes al minut 63 i aconseguien l’empat amb un penal transformat per Álvaro al 81.

Aquests empats deixen als dos equips de la Costera en la mateixa situació classificatòria després d’una jornada en la qual el cuer, l’Alaquàs i Walter, va aconseguir el seu primer triomf de la temporada.