Sergio Blasco deixa de ser entrenador del conjunt canalí i Natalio Lorenzo dirigirà l’equip

Ahir a última hora de la vesprada la UD Canals anunciava la no continuïtat de Sergio Blasco a la banqueta canalina, per decisió pròpia de l’entrenador.

L’entrenador valladí va iniciar la passada temporada com a preparador físic de l’equip que dirigia Esteban Cana. A causa dels mals resultats va arribar el canvi a la banqueta i la directiva del Canals va apostar per Sergio, un home de la casa, per acabar la temporada. El jove tècnic va aconseguir un llavat de cara a l’equip que no va deixar de competir fins a l’última jornada, mostrant un bon joc. L’equip de la Costera que aquesta temporada milita a la Primera FFCV, no ha tingut una temporada fàcil tot i el gran inici d’aquest on la mala sort i les lesions han complicat la tasca. L’equip va realitzar una magnífica competició en la Nostra Copa. Ara en la lliga regular és catorzé classificat arrossegant una mala dinàmica.

La UD Canals ja ha anunciat qui s’encarregara de dirigir l’equip fins a final de temporada, Natalio Lorenzo, torna a la banqueta canalina. Natalio va ser jugador d’equips com Vila-real, Alcoyano o Alzira entre altres. A les banquetes ha dirigit a equips com l’Alzira, l’Énguera o el Canals en dues etapes, a les temporades 94-95 i 95-96 i també en la 2009-2010. Ara afronta el seu primer partit d’aquest era enfront del CD Ontinyent.