Al llarg de les últimes setmanes, l’equip de govern de Canals ha mantingut diverses reunions amb la conselleria de Sanitat i el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent per a assegurar que el projecte tire endavant

El responsable de l’Oficina Autonòmica de Salut Mental i Addiccions de la Comunitat Valenciana, Bartolomé Pérez, va estar la setmana passada a Canals per a visitar l’edifici que albergarà el centre de salut mental infantil-juvenil de la localitat al carrer La Sénia i per a confirmar a l’Ajuntament què el projecte continua endavant. 

Pérez va mostrar la seua satisfacció amb les instal·lacions que ofereix la fins ara coneguda com a ‘Llar dels Majors’, les quals s’adaptaran a la perfecció a les necessitats d’un centre que serà pioner a la Comunitat Valenciana en matèria de promoció de la salut mental i de prevenció dels problemes de salut mental en joves i xiquets. 

Al llarg de les últimes setmanes, l’equip de govern de Canals ha mantingut diverses reunions amb la conselleria de Sanitat i el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent per a assegurar que el projecte tire endavant. A més a més, el ple de l’Ajuntament va aprovar, en novembre i amb el suport de tots els grups polítics municipals, una moció per a instar al seu desenvolupament. Fruit d’aquest treball, el centre serà finalment una realitat de la qual se’n beneficiaran joves de Canals i dels municipis veïns.