El termini d’inscripcions s’obrirà demà dia 23 i conclourà el 30 de juny 

Canals tindrà Escoleta d’Estiu entre el 6 i el 31 de juliol, de dilluns a divendres de 9.00 h del matí a 13.00 h del migdia, al CEIP José Mollá. El termini d’inscripcions, les quals es duran a terme a Ca Don José, s’obrirà demà dia 23 de juny i conclourà el 30. 

Els pares i mares podran triar entre una inscripció per a una quinzena o per a quatre setmanes. Amb motiu de la crisi sanitària, s’extremaran les mesures d’higiene i protecció i eslimitaran les places. Per tal de facilitar la conciliació familiar tindran preferència aquells progenitors que acrediten estar treballant.

Per una altra banda, des de l’Ajuntament de Canals s’ha emès un comunicat de l’Equip de Govern respecte a les obres de l’IES Francesc Gil i el Pla Edificant, fent referència a unes publicacions en xarxes socials amb una interpretació errada al respecte.

En l’esmentat comunicat l’Ajuntament de Canals vol aclarir que la ciutat té adjudicat el Pla Edificant des de 2018 i una volta finalitzat el procés i ajustades les quanties econòmiques, serà aquest 2020 quan s’iniciaran les actuacions del Pla Edificant. 

Havent-se comunicat als docents dels diferents centres educatius, des de l’Ajuntament de Canals asseguren que aquest 2020 es realitzaran les intervencions al Calixte III, i per al 2021 quedaran els centres de José Mollà, Vicent Rius i Sivera Font.  

Finalment asseguren que el Francesc Gil, no ha estat ni estarà en el Pla Edificant perquè el projecte del centre educatiu és anterior al Pla Edificant, sent al mateix temps una obra encarregada per la Generalitat Valenciana.

Poden Obtindre tota la informació al respecte a les xarxes socials i el web de l’Ajuntament de Canals.