Des del consistori s’està treballant per a oferir l’ajuda necessària

El passat dijous, 30 de setembre, va tindre lloc el Plenari ordinari de l’Ajuntament de Canals el qual, tota la corporació municipal va aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia.

Un dels més destacats va ser la proposta en relació amb l’ajust d’anualitats en matèria d’infraestructures educatives, per a desenvolupar els diversos projectes en els centres de la població. Aquestes actuacions es duran a terme en l’IES Sivera Font, on està prevista la millora en la il·luminació, la rehabilitació de la pista i l’aïllament tèrmic. En el centre CEIP Vicent Rius es duran a terme tasques en relació amb el menjador i en la millora de l’accés a l’edifici, entre d’altres. I per últim, en el CEIP José Mollá es treballarà en l’ampliació d’algunes zones infantils, entre d’altres.

Durant el Plenari, també hi va haver una menció especial als veïns i veïnes de l’illa de La Palma de solidaritat i suport per aquests moments tan dolorosos que estan patint, a conseqüència de l’erupció del volcà de Cumbre Vieja, en especial les localitats de Todoque, El Paraíso i Tazacorte. També van agrair ferventment la tasca que estan proporcionant totes les forces de seguretat i d’emergència sanitària que estan sent de vital importància a cada minut que passa. 

Des del consistori s’està treballant per a oferir l’ajuda necessària als i les palmeres, i d’ací a poc temps, es donaran a conéixer a tota la població de Canals.