El pla inversor de la Diputació, assigna 1.962.000 euros a Canals per als pròxims quatre anys

La Diputació de València ajudarà Canals a renovar el camp de futbol Quatre Camins. Així ho han avançat l’alcalde, Natxo Mira, i el regidor d’Educació, Esports i Igualtat, Edu Badal, durant la reunió mantinguda ahir amb la vicepresidenta primera i diputada de Cooperació, Natàlia Enguix, qui va resoldre als responsables locals els dubtes sobre els terminis del nou Pla Obert d’Inversions. Escoltem la vicepresidenta, Natàlia Enguix: 

L’alcalde de Canals, Natxo Mira, en concloure la reunió va manifestar el següent:

Un dels projectes prioritaris és la renovació de la gespa i la il·luminació del camp de futbol Quatre Camins, una actuació que es preveu dur a terme aquest mateix any a compte del pla inversor de la Diputació, que assigna 1.962.000 euros a Canals per als pròxims quatre anys. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Esports i Igualtat, Edu Badal, va insistir en l’estructura deficient del camp de futbol i es va referir també a les polítiques d’Igualtat que desitgen implantar en el municipi, com a responsable de l’àrea. Ho escoltem: 

La responsable provincial d’Igualtat, Natàlia Enguix, va recordar que els consistoris rebran el 75% dels diners en el moment de l’aprovació de les ajudes, que seran prepagades al cent per cent en el cas de les associacions.