Les activitats estan pensades per a tots els públics, i van des de cantacontes per als més menuts a xarrades per a adolescents i persones majors

L’Ajuntament de Canals ha presentat les activitats que ha preparat la regidoria d’Igualtat amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona. Estan pensades per a tots els públics, i van des de cantacontes per als més menuts a xarrades per a adolescents i persones majors. Les activitats es van iniciar el passat 21 de gener amb un curs de defensa personal femenina. 

El divendres, 3 de març, a les 10 h, en la 3a planta de Ca Don José, tindrà lloc la presentació del llibre “¿quieres una historia diferente?”. La presentació anirà a càrrec de Maria Vañó, fundadora de l’associació en projecte “Los zapatos de la Mujer Arco Iris” per a dones víctimes de violència de gènere i bullying. 

El dissabte, 4 de març, d’11 a 14 h, al Parc Jaume I, taller de maquillatge fantasia “Heroïnes i herois violeta”, impartit per les professionals de “A peu de carrer”. 

El dilluns, 6 de març a les 9:30 h, en l’escoleta infantil municipal de La Torreta, hi haurà cantacontes, amb “Olelè olibà Makasi”, i a les 11:30 h, al Centre Cultural Calixte III, cantacontes amb “La caputxeta valenta”. Els cantacontes estaran impartits per les professionals de “Proactives Consultoria d’Igualtat”. 

El dimarts, 7 de març, a les 16:30 h, en l’escola d’adults de Canals, taller de risoteràpia impartit per les professionals de “Proactives Consultoria d’Igualtat”. 

El dimecres, 8 de març, a les 9 h, al Centre Cultural “Calixte III’, xerrada d’igualtat en l’esport i cicle menstrual. A les 11 hores, a l’escola d’adults de Canals, xerrada sobre menopausia i postmenopausia en l’entrenament. Col·labora, l’EPA de Canals. Les xarrades seran impartides per “Match Gestión Deportiva”. I a les 17 h, en la Lloca, lectura del Manifest del 8 M. 

El divendres, 10 de març, a les 22 h, al Centre Cultural “Calixte III”, Monòleg “No solo duelen los golpes”. El preu de les entrades anticipades és de 4 € i en finestreta de 6 €. Organitza, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals.