L’autor de l’obra és el dissenyador valencià, Iban Ramón

Les Festes de Sant Antoni Abat Canals ja tenen cartell per a l’any 2023. L’autor, Iban Ramón, va presentar la seua obra, centrada en la forma cònica de la Foguera, en un acte celebrat el passat divendres al Centre Cultural Ca Don José que va comptar amb la presència de la corporació municipal al complet i dels representants de la Festa d’aquest any. 

Iban Ramón és un dissenyador valencià amb creacions com la de l’últim cartell promocional de la Generalitat Valenciana per a la festa del 9 d’octubre. A la presentació va detallar el significat darrere del seu disseny, el qual il·lustrarà la portada, la contraportada i una pàgina interior del llibre de les Feses de Sant Antoni abat de Canals 2023. 

Els tres cartells, en ordre, formen una seqüència que reprodueix distints instants emblemàtics de la cremà de La Foguera Més Gran Del Món. A més, amb aquest disseny ha volgut crear una imatge simbòlica que identifique la forma cònica amb la Festa de Canals. 

Aquest any, a més, els veïns i les veïnes que compren el llibre de festes als distints establiments del poble que el venen, rebran com a obsequi una bossa il·lustrada també amb el disseny d’Iban Ramón.