La venda general d’entrades començarà el 5 de setembre de 2022

Ahir dijous, 21 de juliol es van posar a la venda els abonaments de temporada i els abonaments familiars. El pròxim 2 d’agost es posaran a la venda els abonaments 5R, per a 5 representacions i el 16 d’agost, els abonaments 3R per a 3 representacions. La venda general d’entrades començarà el 5 de setembre de 2022.

La regidoria de cultura ha preparat una oferta teatral amb espectacles per a tots els públics, amb preus raonables, perquè l’accés al teatre siga possible per a tothom. En el darrer trimestre de l’any hi haurà espectacles familiars, com Pinocho un musical de aventuras, Alicia, el musical de les meravelles i Rapunzel, un musical muy peliagudo, obres amb preus populars que van des de 3 a 6 euros.

Per al públic adult, l’escenari del Centre Cultural Papa Calitx III, albergarà espectacles com Campeones de la Comedia, Burundunga, d’olympia Metropolitana, La Coartada, amb María Castro, Els Villalonga, de l’horta Teatre, a més del teatre musical “Las 4 estaciones ya no son lo que eran” o els espectacles de dansa, Migrare i El Perdón, aquesta última amb Joana Acosta.

La regidoria de cultura torna a posar a l’abast dels espectadors els abonaments culturals, on els interessats poden escollir entre l’abonament de temporada vàlid per a set espectacles a un preu de 44 euros o l’abonament 5R vàlid per a cinc espectacles al preu de 26 euros. Tots dos dedueixen el 21% de l’IRPF autonòmic en la declaració de la renda anual.

A banda, trobem altres abonaments, com són l’anomenat 3R vàlid per a tres espectacles al preu de 16 euros o el 3R familiar vàlid per a tres espectacles al preu de 9 euros.

Tota la informació d’aquesta nova oferta teatral a Canals la descobrirem a la web www.agendacanals.com.