L’esdeveniment va donar inici amb la lectura d’un manifest per part dels Instituts Salvador Gadea, d’Aldaia, i Marxadella, de Torrent

El passat dijous, 9 de maig, l’alcalde de Canals, Nacho Mira, i el tinent d’alcalde, Edu Badal, van participar activament en els actes commemoratius del Dia d’Europa a la Diputació de València. 

L’esdeveniment va donar inici amb la lectura d’un manifest per part dels Instituts Salvador Gadea, d’Aldaia, i Marxadella, de Torrent. En aquest manifest, es va elogiar la Unió Europea com un exemple destacat d’integració política i econòmica en l’àmbit mundial. 

A més, es va organitzar una taula de debat sota el títol “Europa: passat, present i futur”. Van participar en aquesta taula figures rellevants, com el diputat provincial de Fons Europeus, Juan Ramón Adsuara, la cap de Servei de Relacions amb la Unió Europea de la Generalitat, Ana Enguídanos, la subdirectora general de Planificació de l’Acció del Govern de la Generalitat Valenciana, Julia Moreno, i la tècnica de Fons Europeus de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Isabel Tornero. La cap de la secció d’assessorament en Projectes Europeus de la Diputació de València, Belén Rodríguez, va moderar el debat. 

Aquests esdeveniments destaquen el compromís de Canals amb el projecte europeu i la seua voluntat de participar activament en els debats sobre el futur de la Unió Europea.