A la planta baixa de Ca Don José es pot gaudir dels treballs guanyadors i de la resta dels 26 cartells presentats

Aquest divendres passat es va dur a terme a Ca Don José el lliurament dels premis del cartell de Festes de Sant Antoni Abat 2024. L’acte el va obrir la regidora de Cultura, Loli Sanchis, i el va tancar l’alcalde, Nacho Mira, amb la presència dels representants de la festa del 2024 i de la corporació municipal al complet. Les Festeres de Gràcia Major, Adriana Ballester Olmo, i Infantil, Elsa Barberá Ribelles, van fer entrega de les diferents distincions. 

El primer premi, que il·lustrara la portada del llibre de les Festes de Patronals del 2024, va ser per a Teresa Carrillo Martínez. El segon premi, que il·lustrara la contraportada, va ser per a Carla Herranz Calero. I el premi al millor autor Local, que il·lustrara una pàgina interior, va ser per a José Vicente Micó Roda. 

A la planta baixa de Ca Don José es pot gaudir dels treballs guanyadors i de la resta dels 26 cartells presentats. El concurs del cartell de festes ha comptat amb la participació d’autors locals, de la Comunitat Valenciana i de la resta de l’estat espanyol, amb obres provinents de Múrcia, d’Alfaro, en La Rioja, de Borriana, Agullent, i de Xàtiva entre d’altres. La guanyadora és veïna de l’Alcúdia de Crespins, i la segona classificada, del Port de Sagunt.