Per a premiar la fidelitat dels espectadors, ja està obert el període de renovació d’abonaments prioritaris

La regidoria de cultura ha preparat una oferta teatral amb espectacles per a tots els públics, amb preus raonables, perquè l’accés al teatre siga possible per a tothom. Amb tot, des de l’Ajuntament de Canals es pretén fer del centre cultural papa Calixt III un lloc de referència de l’art i la interpretació a la nostra comarca.

En aquest darrer trimestre de l’any hi haurà espectacles familiars, com Pinocho un musical de aventuras, Alicia, el musical de les meravelles i Rapunzel, un musical muy peliagudo, obres amb preus populars que van des de 3 a 6 euros.

Per altra banda, per al públic adult, l’escenari del Centre Cultural Papa Calitx III, albergarà espectacles com Campeones de la Comedia, Burundunga, d’ olympia Metropolitana, La Coartada, amb María Castro, Els Villalonga, de l’horta Teatre, a més del teatre musical Las 4 estaciones ya no son lo que eran o els espectacles de dansa, Migrare i El Perdón, aquesta última amb Joana Acosta.

La regidoria de cultura torna a posar a l’abast dels espectadors els abonaments culturals, que ja s’han posat a la venda i on els interessats podran escollir entre l’abonament de temporada vàlid per a set espectacles a un preu de 44 euros o l’abonament 5R vàlid per a cinc espectacles al preu de 26 euros, tots dos dedueixen el 21% de l’IRPF autonòmic en la declaració de la renda anual.

A banda, trobem altres abonaments, com són l’anomenat 3R vàlid per a tres espectacles al preu de 16 euros o el 3R familiar vàlid per a tres espectacles al preu de 9 euros.

Des de la regidoria de cultura es vol premiar la fidelitat dels espectadors i per això ja està obert el període de renovació d’abonaments prioritaris per a totes i tots els que ja el posseeixen de l’anterior trimestre. Després d’aquest període que es tancarà el 20 de juliol, s’obrirà un altre per als nous abonaments, mentre a partir del 5 de setembre es posaran ja a la venda les entrades per a cada espectacle.

Recordem que tota la informació d’aquesta nova oferta teatral a Canals la descobrirem a la web www.agendacanals.com.