L’exposició, estarà ubicada en la planta baixa de ca Don José fins al pròxim 2 de febrer

Aquesta vesprada a les 19.30 h a la Casa de la Cultura ca Don José de Canals tindrà lloc la inauguració de l’exposició anomenada “L’art del ciclisme” del pintor i exciclista professional Miguel Soro.

Per a Miguel Soro, natural de Xàtiva, exposar en Canals “és una il·lusió molt gran perquè 10 anys enrere vaig llançar la primera de les meues exposicions dedicades al ciclisme, en concret, un homenatge al ciclista canalí Juan García Such”.

A partir d’ací, Soro va començar a créixer com a artista i ha estat present en diverses exposicions a França, acompanyant al Tour; a Itàlia en el centenari Fausto Coppi; a Bèlgica, a Portugal, a Califòrnia, el Canadà i a Austràlia.

A més a més, també ha participat en concursos de pintura ràpida, entre d’altres a Canals, on ha guanyat diversos premis amb paisatges. Miguel Soro és exciclista professional i per a ell és tot un orgull poder combinar aquestes dos professions, pintant el que sent un ciclista, ara convertit en artista.

Aquesta exposició acompanyarà a la Volta a la Comunitat Valenciana VCV Banc Sabadell. A més, els trofeus dels anys anteriors han sigut dissenyats per ell.

A la inauguració de l’exposició acudiran personatges rellevants del món del ciclisme valencià, com ara Ángel Casero, director de la Volta a la Comunitat Valenciana; Quique Gutiérrez, president de la Federació de la Comunitat Valenciana; Pascual Momparler, seleccionador nacional i Vicente Belda, ciclista valencià guanyador d’una Volta.

L’exposició, organitzada per Loli Sanchis, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Canals, estarà ubicada en la planta baixa de ca Don José fins al pròxim 2 de febrer.