Els canalins tornen a ser penúltims i els setabenses segueixen en la tercera posició

Ahir els dos equips de la costera tenien la seua cita a les 16:30 hores davant els seus respectius rivals. La UD Canals va visitar al Carcaixent que en els 20 primers minuts va eixir amb gran intensitat per a posar prompte de cara el partit. Seral als 14 minuts posaba el primer gol per al seu equip i tan sols 10 minuts despre anotaba el segon gol per als de la Ribera. El Canals de nou veia com s’escapaba el partit i va lluitar per retallar distancies. Al descans el marcador era favorable per als locals. El segon periode va começar amb més calma imposada per els locals que a falta de 10 minuts per a la fi sentenciaben l’encontre amb gol de Luis. El Canals de nou es veu en la penultima posició de la clasificació.

I l’Olímpic va visitar el segon clasificat l’Olleria CF. Els locals estaven comodes I van ser els primers en arrivar als dominis de Enric, l’Olímpic ho intentava amb llançaments llunyans de Rueda i Aquino. Victor Muñoz, el davanter vidrier, va rebre una magnifica pasada i va regatejar a Enric per a batir-lo i posar el 1-0. Aquest va ser el resultat al descans. Xavi Candel va moure la banqueta pero va tornar a colpejar L’Olleria que en una jugada embarullada a baló parat feia el segon mitjançant Raul Mollà i instants despres va estar molt aprop el tercer gol de L’Olleria. L’Olímpic ho intentaria amb Aquino pero no va estar encertat. Els xativins mantenen la tercera posició pero se allunyen mes del segon lloc i el Castellonense retalla diferencies.