Els canalins es desplacen a Ontinyent i l’Olímpic torna a la Murta per rebre el Cullera

Demà dissabte a les 17h la UD Canals viatjara fins a la capital de la Vall d’Albaida per enfrontar-se al CD Ontinyent. Els de Sergio Blasco afronten la jornada amb bones sensacions després d’aconseguir sumar un punt davant la UD Castellonense, un equip que lluita pel play-off. Javi Gironés no estarà disponible per al tècnic valladí en complir sanció. Per acumulació de cartolines grogues. Els Ontinyentins va realitzar un bon inici d’any, però a les últimes jornades no estan sumant els resultats desitjats. Al partit de la primera volta el Canals va deixar escapar l’empat amb una errada que va aprofitar Cambra als últims instants de partit.
Obtenir els tres punts significaria per al Canals apropar-se molt al seu rival de demà i, per tant, apropar-se a la zona mitjana de la classificació.

Per la seua part, l’Olímpic torna a casa després de dos encontres consecutius jugats lluny de la Murta, que es tradueix amb dues derrotes. El diumenge a les 17h el Cullera visitarà Xàtiva. Els de Xavi Candel no tenen marge d’error per a poder mantenir la tercera plaça de la classificació. El tècnic no ho tindrà fàcil per fer la convocatòria amb molts jugadors amb molèsties com Ekedi o Guillén, i alguns sancionats com Vicent, Alberto i Enric.
El Cullera equip de la zona baixa i que el passat dimecres va rebre una golejada important davant l’olleria a la nostra copa 6-2, arriba en hores baixes a la Murta, també amb dificultats de disposició de jugadors i els de Candel volen aprofitar l’ocasió per a tornar al camí de la victòria.Al partit d’anada es va viure un partit boig on el resultat final va ser d’empat a 3 que va aconseguir el conjunt de la Ribera Baixa als últims compassos de partit.