Els del Quatre Camins segueixen sense conéixer la victòria en el que va de lliga

Jornada dolenta per als equips de la comarca de la Costera en la Regional Preferent Grup III. Tant la UD Canals com el CD L’Alcúdia de Crespins va perdre els seus partits. A banda dels punts no sumats, les dues derrotes comporten també un dur colp anímic.

D’una banda, la UD Canals segueix sense guanyar aquest curs, i passat dissabte va perdre per 0-3 contra el Paiporta CF. Els de Gabi van veure com se’ls escapava el partit en sols 20 minuts amb els gols de Christian Contreras i Guillem Baixauli, autor també del tercer gol ja en la segona meitat.

Per part seua, el CD L’Alcúdia de Crespins no va poder puntuar en el duel de proximitat contra el CD Enguera. Els de la Canal de Navarrés van aprofitar un gol en pròpia porta al minut 24 per aconseguir el seu primer triomf del present curs.