L’Olímpic rep al Muro CF que és cuer amb les baixes de Marc Ferrer i Carles Vidal

Dissabte, 16:30 hores, al Quatre Camins. Una data que cal anotar en Roig. Demà la UD Canals rep a casa al SIA Benigànim, un duel directe i de vital importància per a tots dos conjunts, que busquen el punt d’inflexió per a canviar la dinàmica, una dinàmica negativa que arrosseguen tots dos i que fa que ocupen els llocs baixos de la classificació. 15 punts per al Benigànim I 14 per als canalins un sol punt els separa. El Canals arriba a l’encontre de perdre davant el Xàbia per 2-0 i els de la Vall d’Albaida arriben després de deixar-se superar per 1-3 en un encontre que van començar guanyant els de José Luis Vidal. Amb tot arriben aquests equips al duel per donar-li la volta a la classificació. Si donem una ullada enrere, el balanç és més positiu per als de Sergio Blasco, aquests dos equips ja s’han enfrontat dues vegades aquesta temporada. Al partit de la primera volta fan firmar les taules amb un marcador d’1-1 i al partit de la nostra copa els canalins es van emportar de forma contundent l’encontre. Demà serà un partit totalment diferent on la necessitat per puntuar, no deixa marge per a l’error.

Per part seua l’Olímpic rep el diumenge a les 16 hores al cuer d’aquest grup 3 de La preferent, el Muro CF, equip que dirigeix el xativí Marcos Camacho. Els de Xavi Candel volen repetir l’inici de la primera volta fent ple de punts als primers partits, per a l’encontre el tècnic no podrà comptar amb Carles Vidal, ni amb Marc Ferrer tots dos amb un partit de sanció, qui si podria arribar al 100% és Migue, ja recuperat de la forta contusió a la cama per la forta entrada que va rebre Alberic.

El Muro, es l’últim classificat i arriba al duel després d’encaixar una dura derrota davant l’Olleria per 5-0. Al partit de la primera volta l’Olímpic va ser capaç de remuntar un marcador advers d’1-0 amb els gols d’Alvaro, juvenil que va debutar en aquell encontre i Carles Vidal de penal. Els de Xàtiva volen seguir amb la seua dinàmica positiva i miraran de reüll l’encontre de la jornada entre l’Ontinyent 1931 i el Castellonense que pot apropar-los als llocs capdavanters o guanyar un matalàs amb el quart classificat.