L’entrada a cada espectacle serà gratuïta

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals ha preparat, per a les vetlades d’estiu, una proposta d’oci i esplai al carrer. Amb aquesta iniciativa es pretén recuperar i mantenir les conegudes “nits a la fresca” dels nostres pobles. Per això, i per tal potenciar aquesta tradició, s’han disposat 4 actuacions que es duran a terme en Canals, la Torre dels Frares i Aiacor.

El divendres, 8 de juliol, a les 21 h hi haurà sopar popular, i l’actuació d’El Trío Caracol, amb música de copla, a la plaça del Calvari de Canals.

El 15 de juliol, a les 21 h, sopar popular amb el ctuació d’Hilari Alonso, amb música folklòrica valenciana, a la Plaça la Pau de la Torre dels Frares.

El 22 de juliol, a les 21 h, sopar popular, amb l’actuació de Lulú y los Tigretones, amb música de jazz i swing, a la Plaça Juan Carlos I d’Aiacor.

I el 29 de juliol, a les 21 h, sopar popular, amb l’espectacle “A riure en valencià”, una nit de monòlegs, al Carrer la Creu de Canals.

L’entrada a cada espectacle serà gratuïta i, a més, l’Ajuntament facilitarà les taules i cadires per al sopar, i la picadeta.