Aquest nou lloc està ubicat a la plaça Pont del Riu

Canals ja té en funcionament un dels nous quioscos de l’ONCE. Amb la instal·lació d’aquest nou lloc, Canals es converteix en el segon municipi de la Costera en disposar d’aquest model més accessible, ecològic i pròxim al públic.

Es tracta d’un nou disseny que s’adapta a les necessitats del venedor/a. En cas que necessiten cadira de rodes disposen de l’espai suficient i d’una rampa d’accés fixa, i per a les persones cegues usuàries de gos pigall, aquest espai permet que el gos estiga tombat en el sòl còmodament mentre es treballa.

El cub està dotat amb dos punts de venda: una gran superfície frontal envidrada que permet una millor interacció amb el client i una porta lateral que compleix amb la normativa per a atendre persones en cadira de rodes. A més a més disposa d’una cadira ergonòmica, lloc per a emmagatzematge i sistemes d’aire condicionat fred/calor.

Encara que el quiosc està ja en ple funcionament, en quant les condicions sanitàries ho permeten, es farà la inauguració tal com s’havia previst.