Des de l’Ajuntament s’anima als veins i veïnes a lluir als balcons i finestres els penons de Sant Antoni

El recent Nadal ha estat ben distint respecte de l’habitual, malauradament, així seran també les properes festes patronals en honor a Sant Antoni Abad a Canals. Però, malgrat que no van a fer-se actes de festa, des de l’Ajuntament animen a la gent del poble a lluir als balcons i finestres els penons de Sant Antoni a partir de la vesprada del dia 15 de gener. Així ho farà també la Casa de la Vila, segons han informat.

Segons apunten des del consitori canalí, amb aquest acte simbòlic es rememorarà la festa gran de Canals. No hi haurà foguera, ofrena, ni processó, tampoc eixiran els parells als carrers, ni es viuran les voltes a la plaça, però sí que es durà, com sempre, al cor l’estima a la cultura i tradicions canalines.

Les circumstàncies de la Covid-19 no permeten gaudir com totes i tots desitjarien. Com a poble, s’ha de fer un exercici de responsabilitat col·lectiva i no celebrar de cap manera que implique risc. Cal extremar precaucions, fer vida social en aquests moments no és una opció que pague la pena.