El departament de Serveis Socials atorga més de 16.000 euros en ajudes durant el mes de novembre

La Regidoria de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals ha aprovat les ajudes directes a les xicotetes i mitjanes empreses de la localitat, dins de la segona convocatòria les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, la subvenció de la qual ha estat 233.000 euros.

Al voltant de 115 xicotetes i mitjanes empreses de diferents sectors de la població es beneficiaran d’aquestes ajudes directes. Aquests comerços estan relacionats amb el tèxtil, perruqueries i estètica, tota mena d’ensenyança acadèmica, impremtes, serveis fotogràfics, pirotècnia i comerços dedicats a la venda al detall, entre d’altres.

Cal recordar que aquesta ajuda està dirigida a microempreses i persones autònomes que han patit l’impacte de la pandèmia amb una dotació de 200 € per treballador i amb un màxim de 2.000 € per empresa o autònom.

D’altra banda, la Regidoria de Serveis Socials ha concedit un total de 16.544,8 euros en el mes de novembre, per a la concessió de 245 ajudes, distribuïdes en ajudes d’emergència, seguretat alimentària, protecció d’aigua i protecció de llum.