El club Els Voltors organitza el campionat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports

El proper diumenge 21 de novembre, a les 10 hores, arrancarà al Saló Santa Creu de Canals el torneig infantil d’escacs organitzat pel club Els Voltors de la població amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals.

El torneig es dividirà en dues categories: Sub-16 i Sub-12. Entre els guanyadors es repartiran trofeus per als primers classificats locals de cada categoria, així com per als tres primers classificats i per a les primeres xiquetes guanyadores de cada categoria.

El preu de la inscripció és de 5 euros, a excepció dels xiquets i xiquetes de Canals i dels membres del club Els Voltors per a qui és totalment gratuïta. Cada participant rebrà una medalla. A més a més, es sortejaran dos pernils entre tots els jugadors i jugadores.

Les persones interessades poden inscriure’s via electrònica als correus següents: jesusgeronamaura@gmail.com i clubescacselsvoltors@gmail.com i via whatsapp al 675.088.283.

La pràctica d’aquest esport en xiquets i xiquetes estimula la capacitat d’anàlisi i síntesi, incentiva la creativitat i la imaginació, entrena la memòria, millora l’estat anímic i incrementa la capacitat lectora.