Festes grans en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu

Aquest cap de setmana, el barri de la Torreta de Canals, bressol del papa Calixt III, celebra les seues festes grans en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu.

Hui divendres, a les 17.30 hores, la plaça del Torreó albergarà jocs infantils acompanyats per la tradicional xocolatada amb bambes. Cap a les 22.00 hores, a la plaça del Forn, s’hi durà a terme la primera jornada de truc i, cap a la mitjanit, de nou a la plaça del Torreó, s’hi farà un concurs de DJ’s.

Demà dissabte, des de les 11 hores fins a les 13 hores, a la plaça de Torreó, els més menuts gaudiran d’un parc infantil. Més tard, al voltant de les 13.00 hores, a la plaça de l’Institut, es durà a terme el Concurs de Paelles. Cap a les 20.30 hores, se celebrarà la Solemne Missa a la Verge de Fàtima i, a continuació, la processó pel seu recorregut habitual.

Les festes del barri de la Torreta de Canals, posaran el seu punt final el diumenge, 8 de maig, a les 10.00 hores. A aquesta hora començarà la processó amb trasllat de la Santa Creu des del temple parroquial fins a l’oratori dels Borja i, posteriorment, es farà la benedicció dels camps. A continuació, s’hi celebrarà la Santa Missa, hi haurà repartiment de pa beneït i degustació de faves. Cap a les 20.30 hores, amb la processó a la Santa Creu, es tancaran els festejos d’enguany.