Víctor Domènech, del Club d’Atletisme de Canals, va rebre el premi com a guanyador de la categoria promeses

El passat divendres, el Centre Cultural Calixt III va acollir la Gala del Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal i la Vall d’Aiora-Cofrents, en la qual es van lliurar els premis en les seues diferents categories. 

La gala va comptar amb la presència de l’alcalde de Canals, Nacho Mira, del regidor d’Esports, Edu Badal, la vicepresidenta de la Canal de Navarrés, Carmen Gómez, l’alcalde de Llocnou d’En Fenollet, Salvador Revert, i el president del Circuit de Carreres Populars, Carlos Garrido, a més de nombrosos alcaldes i representants dels ajuntaments d’aquestes comarques. 

Quant a la representació local, el jove Víctor Domènech, provinent del Club d’Atletisme de Canals, va rebre el premi com a guanyador de la categoria promeses. Tal com va manifestar l’alcalde de Canals, “és per a aquesta població un orgull acollir aquesta gala. No només converteix la nostra localitat en punt de referència de l’atletisme, sinó que també Canals compta amb una gran trajectòria en aquest esport, perquè enguany la tradicional Volta a Peu ha complit 44 edicions”.