Només les mocions del grup municipal del PSPV-PSOE no van ser aprovades

Segons informen des de l’Ajuntament de Canals, al Plenari Ordinari celebrat el passat dijous es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia a excepció de les mocions del Grup Socialista relatives al Pla per a la Reconstrucció Econòmica i Social de Canals i a les Bandes de Música de Canals. 

Les dues mocions del Partit Socialista no es van aprovar amb el vot en contra del conjunt de l’equip de govern, el qual va argumentar que les mocions no s’atenien a les necessitats, possibilitats i competències de l’Ajuntament de Canals. 

L’equip de govern va convidar a debatre aquestes dues mocions i presentar un Pla d’Impuls conjunt el qual, en paraules de l’Alcaldessa, “va ser enviat per correu electrònic als portaveus dels dos grups de l’oposició per tal d’aprovar-se com una moció conjunta per part de tots els grups polítics del consistori”.

Davant aquesta proposta de moció conjunta, l’equip de govern es va trobar amb la negativa per part del portaveu del PSOE, qui va mantindre la seua intenció de votar la moció unitària del seu grup. Per tant, l’equip de govern, va decidir no aprovar la moció, convidant als dos partits de l’oposició “a continuar treballant en un Pla d’Impuls conjunt que s’allunye dels partidismes i que oferisca una imatge real d’unitat front la crisis”.

La resposta del PSPV-PSOE a la nota de premsa pubicada per l’Ajuntament de canals no s’ha fet esperar. Des del grup municipal socialista han publicat el següent post a les xarxes socials amb els enllaços a les mocions presentades per a que la gent puga opinar al respecte.

Per a que la gent puga opinar amb tota la informació, deixem les dos mocions. Creguem que s’ajusten perfectament a la realitat del poble. S’ha perdut una oportunitat per a posar-nos a treballar ja… sols era un punt d’inici per a negociar i consensuar. Són mesusres que porten des del 22 de març presentades. Ajuntaments com Xàtiva, l’Olleria, l’Alcudia de Crespins, Ontinyent, etc ja están aprovant mesures. Evidentment, el PSPV-PSOE continuarà treallant per a que s’aproven de forma urgent.