Tant l’eixida com la meta estaran situades en el Club de Tenis de la localitat

Canals celebrarà aquest diumenge 7 de gener, a partir de les 9 hores, el I Trail La Foguera organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals i per Trifitness 31. 

Tant l’eixida com la meta estaran situades en el Club de Tenis de la localitat, el qual i, de manera desinteressada, ha cedit aquest espai. El recorregut transcorre pel paratge natural de Canals i des de l’organització han incidit en tindre cura d’aquest lloc. A més a més, els participants que no respecten el terme seran desqualificats. El trail es classifica en tres modalitats: mitja marató, sprint trail 12k i caminata. A més, es divideixen en 6 categories: promesa, sènior, veterans, màster, supermàster i absoluta. 

Quant als premis, són acumulatius i entre tots ells destaquen els de guanyadors locals masculins i femenins, i el premi per al cub amb més participació femenina. Al voltant de 350 persones estan inscrites en aquest I Trail canalí que des de l’organització assenyalen com tot un èxit de participació. 

Des de l’Ajuntament de Canals apel·len a la bona conducta per part tant del públic com dels participants, per a tindre cura dels paratges naturals i també agraeixen als veïns i veïnes que de manera desinteressada han participat perquè aquest trail puga dur-se endavant.