Les beques esportives tenen com a objectiu sufragar en part les despeses corrents derivades de la seua preparació diària i de la seua participació en competicions esportives

La setmana passada, l’Ajuntament de Canals va acollir l’acte commemoratiu d’entrega de beques esportives a joves de la localitat amb què la regidoria d’Esports reconeix els resultats aconseguits per aquests esportistes al llarg del 2022. 

L’alcaldessa, Mai Castells, i la regidora d’Esports, Isabel Real, van fer entrega dels diplomes commemoratius i van reconéixer l’esforç dels joves que compaginen els estudis amb l’esport d’alt nivell. 

Les beques esportives tenen com a objectiu sufragar en part les despeses corrents derivades de la seua preparació diària i de la seua participació en competicions esportives. En total, aquest 2022 s’han repartit 8.000 €. Els esportistes que s’han beneficiat d’elles han sigut: Clara Martín Maset (ciclista), Claudia Maria Garcia Chover (karate), Mar Munera Vila (pàdel), Rubén Moreno Estremera (Frontenis) i Vicent Andrés Mollà (ciclisme). 

Tant el reconeixement com l’ajuda econòmica que perceben estan inspirats en el conjunt de principis d’igualtat, publicitat, objectivitat i transparència en compliment dels objectius fixats per la Corporació de la utilització dels recursos públics per al desenvolupament i foment de l’esport a Canals.