Durant 5 caps de setmana el CEIP José Mollà acollirà tot un ventall d’ofertes culturals per a tots els públics, amb entrada gratuïta

L’Ajuntament de Canals farà una forta aposta per la cultura post-confinament amb la proposta «El Pati: Canals Cultural». Durant 5 caps de setmana entre el 10 de juliol i el 9 d’agost el CEIP José Mollà acollirà tot un ventall d’ofertes culturals per a tots els públics, amb entrada gratuïta, aforament limitat i totes les mesures d’higiene i seguretat davant el coronavirus.

La música serà la gran protagonista de la programació, amb diverses actuacions de les bandes del poble; la Unió Musical Santa Cecília i l’Associació Musical Canalense. A més, es reprendrà el Festival So XXI, ajornat per l’Estat d’Alarma, amb dos espectacles: la pel·lícula silent amb música en directe “El Gabinet del Dr. Caligari” i el concert de percussió Beatesscence-20. 

També s’han reprogramat dues de les clàssiques Nits al Túnel estivals: l’espectacle Entrecordes dels guitarristes Ausiàs Parejo i Pedro Navarro i Arrels de Nacre, una proposta que barreja jazz, música clàssica i flamenc. «El Pati: Canals Cultural» es completarà amb l’espectacle infantil Royal Circ i amb la gal·la per a tots els públics Fem Poble.

Aquesta iniciativa obri un gran pati, el del col·legi públic José Mollà, a la cultura a Canals i se suma al rellançament de la temporada teatral al Centre Cultural Calixt III a partir del 19 de juliol amb «La Bella y la Bestia».