La presentació oficial del festival es realitzarà hui dilluns, a les 19.30 hores a Ca Don José

El Festival Internacional Vila de Canals de Cultura i Arts Contemporànies So XXI arriba a l’edició número 14 aquest any gràcies a l’organització de l’Associació Cultural Apart, al patrocini de l’Ajuntament de Canals, la Generalitat Valenciana i diverses institucions nacionals i internacionals, i a la col·laboració d’una llarga llista d’empreses, artistes i amics. 

La presentació oficial del festival es realitzarà hui dilluns, a les 19.30 hores a Ca Don José, de la mà de la regidora de Cultura, Loli Sanchis, i els directors del festival Joan Soriano i Alicia Arnau. També hui es donaran a conèixer les propostes de les quals es podrà gaudir a Canals al llarg de 2024, incloses obres en primícia nacional així com estrenes mundials de destacats creadors del panorama actual en l’àmbit nacional i internacional com ara Nacho González, Claudia Cañamero, Ignacio Fernández, Aarón Esteve, Bertha Elena Artero o el compositor resident del festival SoXXI, Louis Franz Aguirre. 

El Centre Cultural Calixt III i diversos indrets significatius del poble acolliran, amb entrada gratuïta, els concerts que, una vegada més, estaran precedits per col·loquis amb els artistes, per conéixer en profunditat cada obra, estil i procés creatiu. 

El concert inaugural d’aquesta 14a edició tindrà lloc dissabte, 3 de febrer, al Centre Cultural Calixt III. El grup CLAMAT, Colectivo Variabel, vingut de Portugal, presentarà ‘On and Off – papers, radios and transparències’, un concert conformat per peces de compositors portuguesos, amb estrenes nacionals.