Quarta jornada de la Lliga Benjamí i cinquena de la Lliga Aleví

La passada setmana va tindre lloc el Campionat d’Espanya Open P50 de Natació Júnior i Absolut d’Hivern 2023. En el mateix van 889 nadadors pertanyents a 209 de la RFEN. La competició s’ha celebrat en la piscina municipal de 50 m. Són Hugo de Palma.

Pel Club Natació Xàtiva a participat la nadadora júnior Nadia García. 

La nadadora de Xàtiva va competir en les proves de 50 m. i 100 m. lliures, així com en els 50 m. papallona. Quant a les classificacions aconseguisc millorar el seu lloc respecte a la llista inicial d’eixida.

Quarta jornada de la Lliga Benjamí i cinquena de la Lliga Aleví

El cap de setmana tambe va tindre lloc la quarta jornada de la Lliga Benjamí i cinquena de la Lliga Aleví corresponent a XLI Jocs Esportius en la Piscina Municipal Coberta de Gandia. En aquesta competició de la Lliga de Promeses van participar un total de 168 nadadors de 8 clubs de la província de València.

Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria Aleví: Ainara Sanchis, Laia González, Bruno Ferri i Roger Arnau.

Categoria Benjamí: Sergio Márquez i Sergi Serra.

Els nadadors Alevins van competir en aquesta jornada en les proves de 100 m. estils i 200 m. esquena. Els benjamins van nadar proves de 100 m. lliures i 100 m. esquena.  En aquesta competició els nadadors de Xàtiva van registrar els seus primers temps en aquestes proves.