Control Aleví als XLI Jocs Esportius

El passat cap de setmana els dies 4 i 5 Març s’ha celebrat el Campionat Autonòmic d’Hivern Júnior i Absolut de la present temporada 2022-2023, en la Piscina Municipal Coberta Esperanza Lang d’Elx. En aquest campionat autonòmic han participat 488 nadadors enquadrats en 32 clubs de la FNCV.

El Club Natació Xàtiva va participar amb els següents nadadors:

Categoria Júnior: Nadia García i Guillem Casesnoves

Categoria Absoluta: Carme Benito i Izan Tello.

Els nadadors de Xàtiva van participar diverses proves individuals. Destaquen la medalla de bronze aconseguida per Nadia García en els 50 m. lliures, així mateix va ser quarta en els 50 m. papallona i setena en els 100 m. lliures.

Guillem Casesnoves va ser seté en els 50 m. braça i huité en els 100 m. braça.

Carme Benito quede octava en els 50 m. esquena.

Quant a la classificació per clubs l’equip femení va quedar en el lloc 11 i el 17 el masculí.

Control Aleví – XLI Jocs Esportius

Diumenge passat 5 de març, es va celebrar el quart Control Lliure Aleví d’Hivern dins de les activitats de XLI Jocs Esportius. La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal Coberta de Benimamet. 

Els nadadors Alevins van competir en aquesta jornada les proves de 400 m. lliures i 200 m. esquena. En aquest control aleví van participar un total de 98 nadadors de 8 clubs de la província de València.

Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Ainara Sanchis, Laia González, Ahinara Bautista, Bruno Ferri, David Mico i Roger Arnau.

Els nadadors del Club Natació Xátiva van registrar els seus temps en aquestes distàncies per primera vegada.

Els dies 9, 10, 11 i 12 de Març el Club Natació Xàtiva participara en el Campionat d’Espanya Infantil d’Hivern que se celebrarà a Gijón, en el mateix Andrea Soriano competirà en les proves de 50 m. esquena i 50 m. lliures.