Els resultats obtinguts permeten un pressupost d’obra social per al 2022 d’1,3 milions d’euros

El Consell d’Administració de Caixa Ontinyent ha donat a conéixer els comptes de l’exercici 2021 que seran elevats a l’Assemblea General per a la seua aprovació en els pròxims mesos.

Els resultats mostren un beneficide 12 milions d’euros després de les provisions pertinents. Després del pagament d’impostos, el benefici net se situa en 10milions d’euros.

El president de l’Entitat, José Pla, ha manifestat la satisfacció del Consell d’Administració pels resultats i la gestió realitzada en el 2021, encara que segons les seues pròpies paraules, “percebem incertesa i preocupació en les famílies i en les empreses, i per això la nostra Caixa està plantejant actuacions a curt i mitjà termini que permeten mitigar aqueixa preocupació, tant des del nostre vessant financer com des de la nostra Obra Social”.

Respecte a les mesures per a l’atenció a les persones majors o amb discapacitat, es mantindrà un horari ampliat de caixa i de caixers amb suport, personal especialitzat, prioritat en casos alta afluència de públic, atenció telefònica personalitzada, adaptació en caixers per a millor accessibilitat i simplicitat en el seu maneig, i seguiment continuat per a adaptar el servei a les situacions i les necessitats concretes i puntuals.

Combinada amb l’atenció presencial, Caixa Ontinyent continuarà impulsant els seus serveis digitals. Així, per a 2022, l’entitat té previst el llançament de diferents projectes en línia quant a contractació de productes, fraccionament de pagament de rebuts i millora de la seguretat a través d’alertes i notificacions.

Els resultats obtinguts permeten un pressupost d’obra social per al 2022 d’1,3 milions d’euros.