Les baixes per sanció de Mario Uclés i Dani Salazar minvaran el potencial d’un Eldense molt diferent al de la primera volta

El CD Olímpic visita a un rival parell en la classificació aquesta jornada. Els xativins es desplaçaran fins a terres alacantines per mesurar-se a un Eldense que està just per damunt d’ells en la classificació.

Aquest duel, novament contra un rival directe, és clau per veure si l’equip de La Murta pot seguir en la zona tranquil·la de la taula i optar a acabar la temporada entre els huit primers de la classificació, i així aconseguir l’objectiu marcat per a aquesta temporada.

Per a la visita al Nuevo Pepico Amat, Abel Buades tindrà pràcticament a tots els seus homes disponibles. Sense baixes per sanció, podria entrar en la convocatòria Miguel Adevínez, qui ja entrena amb el grup després d’un mes al marge per lesió. D’altra banda, el migcampista Rueda ha evolucionat bé del fort colp patit a Crevillent i ja ha entrenat amb normalitat, pel que podia inclús tornar a l’11 inicial.

Pel que fa al rival, les baixes per sanció de Mario Uclés i Dani Salazar minvaran el potencial d’un Eldense molt diferent del que va visitar Xàtiva la primera volta, ja que els problemes institucionals han obligat a una reestructuració de plantilla.

Aquest Eldense – Olímpic tancarà la jornada diumenge a les 18 h i estarà dirigit per l’àrbitre castellonenc Borja Guijarro Colomer.