L’Olímpic busca la seua segona victòria consecutiva i la primera del curs a casa

Diumenge a les 17:00 hores el CD Olímpic tornarà a competir al Camp Murta i ho farà amb públic en la tribuna. Els xativins reben al Elche B en la primera jornada després de l’autorització de presència d’aficionats als camps. Aquest serà també el primer partit a casa de Berna com a tècnic interí del primer equip i el resultat del mateix pot condicionar el futur del xativí a la banqueta.

Aquesta jornada pot ser clau per molts aspectes per a l’Olímpic. L’equip es troba en la segona de les dues jornades de transició fins a prendre una decisió definitiva per a la banqueta. A més, el resultat contra el filial il·licità pot marcar les aspiracions dels xativins en aquesta temporada tan atípica.

El Elche B aplega al Camp Murta com un dels equips més en forma del campionat amb 16 punts al seu caseller i havent encaixat una única derrota en set partits disputats. A més, al planter dirigit pel jove Pau Quesada són importants diversos exjugadors de l’Olímpic com Adri i Rulo.

Aquest partit entre el CD Olímpic i el Elche B serà retransmés pel Facebook del club xativí per a que el puguen veure tots els aficionats que es queden sense entrada per les restriccions sanitàries.