Mitjançant l’acord aconseguit amb CaixaBank, el Consell ha culminat la instal·lació i posada en marxa de 141 caixers automàtics en 130 poblacions de la Comunitat

El Consell ha ampliat la instal·lació de caixers automàtics que s’havia dut a terme fins al moment a altres sis nuclis de població de la Comunitat Valenciana que no disposaven d’aquest servei financer. Entre els nous municipis que disposaran d’aquest servei està Barxeta. 

Segons ha explicat la directora general d’AVANT, Jeannette Segarra “Amb l’actuació en aquests municipis queda completament finalitzat el mapa de lluita contra l’exclusió financera en la Comunitat Valenciana. Cap població que haja sol·licitat aquest servei a la Generalitat s’ha quedat fora”. 

Mitjançant l’acord aconseguit amb CaixaBank, el Consell ha culminat la instal·lació i posada en marxa de 141 caixers automàtics en 130 poblacions de la Comunitat. Els municipis de la comarca de la Costera que ja disposen d’aquest nou servei són Barxeta, Cerdà, la Granja de la Costera, Llocnou d’en Fenollet, Rotglà i Corbera i Vallés.