L’etapa amb eixida a Barxeta constarà de 125 quilòmetres

Ahir dijous es va presentar a l’Ajuntament de Barxeta l’eixida de la primera etapa i, per tant, l’inici de la cinquena edició de Setmana Valenciana – Volta Comunitat Valenciana Dones que es disputarà del 6 al 9 de maig.

El municipi de la Costera tindrà l’honor de ser, el dijous dia 6, el punt de partida d’una carrera que es presenta apassionant. En representació de la població que veurà partir enguany a les millors ciclistes nacionals i internacionals van estar presents l’alcalde Vicent Mahiques i el regidor d’Esports Ferran Segarra que van intercanviar impressions amb el director de la prova, Rubén Donet.

Totes les parts han destacat la importància de fer costat a l’esport i especialment a l’esport femení. El director de la Setmana Valenciana – Volta Comunitat Valenciana Dones, Rubén Donet, va agraïr a l’Ajuntament de Barxeta la seua aposta per ser amfitrió de l’eixida de la prova i li ha donat la benvinguda a la carrera. “A la província de València, Barxeta és un municipi icona del ciclisme. Tot bon amant d’aquest esport coneix i ha estat en la zona de Barxeta. Que aquest poble passe a formar part de la gran família de la Setmana Valenciana és un honor per a tots. Vull mostrar públicament el nostre agraïment tant a l’Ajuntament de Barxeta com a Víctor Tormo, gerent de l’empresa Vito, per la seua implicació i per contribuir a donar visibilitat a la dona en el món del ciclisme”, va explicar Donet.

L’etapa amb eixida a Barxeta constarà de 125 quilòmetres. Les ciclistes partiran des de l’Avinguda Jaume I.